When you have a problem, 

the only solution is:

Polyval engineering is een bedrijf gespecialiseerd in productontwikkeling van A tot Z. Vertrekkende van een idee , via prototyping tot gerealiseerde productie worden producten in samenwerking met de klant tot volwaardige projecten vervolmaakt.

De varieteit van mogelijkheden die Polyval te bieden heeft is uniek in zijn sector. Voegen we daar nog eens de klantgerichtheid aan toe, dan bekomen we een formule geschikt voor elkeen.

Door de nauwe samenwerking met verschillende matrijzenmakers en productiebedrijven hebben wij in de loop van tijd een hele bagage van ervaring en expertise kunnen opbouwen. De vertrouwelijkheid die gevraagd is, blijft steeds geŽerbiedigd zodoende een stevige toekomstgerichte vertrouwenssituatie op te bouwen.

Door de unieke combinatie van mogelijkheden die aangeboden worden, ontstaat een formule uniek in Belgie en omstreken. Wanneer we het aanbod bekijken van modeleren, programmeren, graveren, ontwerpen, tekenen en produceren, zien we door de varieteit een waaier van mogelijkheden onstaan.